TM streamyx nak upgrade ke unifi

#21

https://pakej-unifi.com/unifi-home-plan/

ni yg aku jumpa. boleh check coverage dlu tempat tu awk tu okay ke tak. diorg pun akan tanya dulu lah.

#22

Kalau bayaran dia berbaloi dgn servis, mmg cun lah… Ini sanggup ke nk hadap masalah yg asyik jadi walaupun bayar murah… Adui dui dui

#23

Itulah… Fikir logik akal la adui. Tm pun kalau ada masalah cepat je settle

#24

kira ada benefit juga tau tm buat 5g kt sana. kalau tgk kt artikel ni, possible bleh jadi pulau digital pertama dunia, boleh siring dgn visit malaysia 2020. https://www.computerweekly.com/news/252477061/Will-5G-turn-Langkawi-into-the-worlds-first-smart-island