Tukang urut tulang blakang


#21

tgk rate mcm2 ada. Ikut kemampuan la kot. Tp senang gak panggil org ni kan. Kita dah sakit takyah ke hulu ke hilir cari org


#22

maybe boleh try chiropractor bro. diorg mmg expert bab2 camni. selalu tgk kat youtube boleh fix org sakit belakang takleh jalan semua


#23

I cuma share je… https://www.facebook.com/masterchrisleong/
Tak tau harganya.


#24

slip disc ni bahaya jugak. sekali salah tekan boleh lumpuh. mmg kena pakar ni


#25

kalau tulang belakang mmg bahaya. sbb byk urat2 saraf kita connected kat spine ni. urut pun bukan boleh cari je sesapa, kena yg betul2 pandai. lps urut pun kena jaga2 jugak time nk sembuh tu takleh nk terus mcm biasa je


#26

saya pernah jugak dgr cerita org baru lps bedah utk rawat tulang belakang tp masa tgh pemulihan tu dia byk sgt buat benda mcm biasa pastu jadi sakit balik. kalau boleh amik masa la utk rehat tu. jgn buat benda sorang2 sgt


#27

Selalu kalau org buat rehab kat rumah ni dia upah nurse utk tolong. Nasib baik skrg ada nurse laki kalau tak takut jugak jiran2 kata apa kan haha


#28

Haha jaga ikhtilat gituu. Tpi website caregiver tu saya tgk ada mcm2 jenis org menjaga yg kita boleh upah. Laki perempuan, nurse ke jaga anak ke semua ada. Bagus jugak la byk pilihan camni. Tp saya pun tak pernah guna so takleh nk ckp lebih haha


#29

Caregiverasia ni boleh caye ke? Pelik pulak panggil doktor datang rumah. Igtkan bidan je yg selalu dtg rumah mengurut hahaha


#30

Nampak mcm bagus je. Sbb kat situ boleh tgk org tu punya bidang semua so kita boleh pilih la ikut keperluan kita. Pastu boleh tgk review org lagi so bagi saya bagus la camtu boleh dpt recommendation org lain jugak


#31

Haha segan la jugak kalau nurse perempuan dtg rumah jaga. Saya bujang lagi ni kang mcm2 cerita keluar. Oh yeke nnt saya tgk caregiver tu. Mana tau nnt ada pape jadi ke boleh try servis diorg. Ramai jugak yg rekomen website tu jugak. Mcm bagus je